OnZE experts

“Als vruchtbaarheidsspecialist weet ik hoe belangrijk goede voeding is voor stellen die zwanger willen worden. Bij de Neo Fertility kliniek is het ons doel om de preconceptie omgeving te optimaliseren en koppels te helpen met een succesvolle zwangerschap. Ik raad een uitgebreid vruchtbaarheidssupplement aan met relevante doseringen van multivitamines en mineralen wanneer je zwanger probeert te worden.”

DR PHIL BOYLE, NEO FERTILITY KLINIEK

“Bij een kinderwens en voorbereiding op de conceptie is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel jij als je partner in de beste conditie zijn om zwanger te worden. Als onderdeel hiervan raad ik koppels aan een uitgebreid conceptiesupplement te nemen en vruchtbaarheidssupplementen te zoeken die aan hun behoeften voldoen, aangezien er specifieke producten beschikbaar zijn voor zowel mannen als vrouwen en 35-plussers.”

LAURA DOWLING, APOTHEKER

“Als voedingsdeskundige, werkzaam op het gebied van de vruchtbaarheid, erken ik de noodzaak van het gebruik van een voedingssupplement ter ondersteuning van de kinderwens. Er zijn met Proceive nu formuleringen beschikbaar die vitale voedingsstoffen bevatten die belangrijk zijn voor een gezonde conceptie. Ik raad elke man of vrouw die overweegt een baby te krijgen, ten zeerste aan om een goed vruchtbaarheidssupplement te nemen.”

GAYE GODKIN, MPH VOEDINGSDESKUNDIGE

“Als verloskundige raad ik alle zwangere vrouwen aan om actief te proberen hun levensstijl, voeding en mentale gezondheid tijdens de zwangerschap te optimaliseren door voldoende lichaamsbeweging en ook rust te nemen, door ervoor te zorgen dat aan hun voedingsbehoeften wordt voldaan, zodat ze de beste kans hebben op een succesvolle gezonde zwangerschap. Het gebruik van een op maat gemaakt voedingssupplement kan nuttig zijn bij het ondersteunen en maximaliseren van de gezondheid tijdens deze spannende reis.”

Nicky Kerr, Verloskundige en Moeder van 3 kinderen