OVER ZWANGERSCHAP

Wist je dat tijdens de zwangerschap je voedingsbehoeften toenemen en dat deze behoeften zelfs veranderen naarmate de zwangerschap vordert en de baby zich ontwikkelt?

Ondersteuning voor jou en je baby

De Proceive-zwangerschapslijn is ontwikkeld door ons ervaren team van medische en voedingsdeskundigen en is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van zowel de moeder als de baby tijdens elk trimester te ondersteunen. Het biedt een breed scala aan aminozuren, vitaminen en mineralen van superieure kwaliteit in optimale doseringen.

Elk product van Trimester 1 tot en met 3 heeft een basis van belangrijke voedingsstoffen, waaronder foliumzuur in de natuurlijke vorm L-methylfolaat voor een betere opname door het lichaam, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, ijzer en zink. Het product is vervolgens afgestemd op de behoeften van moeder en baby om tijdens het specifieke trimester met extra vitamines, mineralen en aminozuren aan elk stadium van de zwangerschap te voldoen.

Het assortiment omvat ook een Omega-3 product met een hoge concentratie EPA en DHA dat perfect in balans is, wat van vitaal belang is om ervoor te zorgen dat DHA op doeltreffende wijze via de placenta aan je baby kan worden geleverd. Deze Omega 3 is de perfecte aanvulling op het Trimester zwangerschapsassortiment van Proceive.

Proceive Zwangerschap biedt een breed spectrum aan hoogwaardige, op maat gemaakte voedingsstoffen in optimale doseringen, en is daarmee een superieure keuze die veilig en effectief is voor jou en je baby gedurende de hele zwangerschap.

“Als verloskundige raad ik alle zwangere vrouwen aan om actief te proberen hun levensstijl, voeding en mentale gezondheid tijdens de zwangerschap te optimaliseren door voldoende lichaamsbeweging en ook rust te nemen, en door ervoor te zorgen dat aan hun voedingsbehoeften wordt voldaan, zodat ze de beste kans hebben op een succesvolle gezonde zwangerschap.

 

Het gebruik van een op maat gemaakt voedingssupplement kan nuttig zijn bij het ondersteunen en maximaliseren van de gezondheid tijdens deze spannende reis.”

Nicky Kerr, Verloskundige en Moeder van 3 kinderen

Zwangerschap Trimester 1

Zwangerschap Trimester 2

Zwangerschap Trimester 3

PROCEIVE® Trimester 1

€24.95

PROCEIVE® Trimester 2

€24.95

PROCEIVE® Trimester 3

€24.95

PROCEIVE® Omega 3

€24.95