ONZE FORMULES

Vóór Proceive werd de markt voor preconceptie en kinderwens producten gedomineerd door producten voor zowel kinderwens als zwangerschap met ofwel een beetje van alles en niet genoeg van iets, ofwel zeer dure producten met een hoge sterkte die zich op slechts een select aantal voedingsstoffen concentreerden. Ook bij zwangerschapsproducten ontbrak het aan een vitamine- en mineralensupplement met optimale doseringen.

Wij hebben Proceive ontwikkeld na een aantal jaren van nauwgezet onderzoek door ons team van medische en voedingsdeskundigen. Ons team beoordeelde aan de hand van klinische gegevens uit ruim 600 wetenschappelijke studies de belangrijkste voedingsstoffen die de processen ondersteunen die betrokken zijn bij zowel de vruchtbaarheid als de zwangerschap.

Proceive Kinderwens en Proceive Zwangerschap leveren op maat gemaakte voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor elke fase van het proces van conceptie en zwangerschap. Elk ingrediënt wordt in de optimale sterkte geleverd in de best opneembare vormen.

In de onderstaande schema’s wordt het gehalte aan voedingsstoffen in elk Proceive-product aangegeven.

Proceive formules voor vrouwen met een Kinderwens ten opzichte van andere producten

Proceive formules voor mannen met een Kinderwens met elkaar vergeleken

Proceive formules voor de zwangerschap ten opzichte van andere producten

Proceive Omega 3 formule ten opzichte van andere producten

Onze formuleringen

Onze formuleringen bevatten een combinatie van foliumzuur (in de goed opneembare vorm L-Methylfolaat), vitamines, mineralen, aminozuren, CO-Q10 & Omega 3 DHA.