Duurzaamheid

Als bedrijf dat zich inzet voor het laten groeien van gezinnen, voelen we ons verantwoordelijk om de wereld een betere plek te maken voor onze kinderen – en die van jou. Hoewel we al vooruitgang hebben geboekt, blijven er nog wel verschillende uitdagingen liggen. Dit is wat we tot nu toe hebben gedaan:

Al onze bijsluiters, verpakkingen en verzendmaterialen worden vervaardigd uit papier en karton afkomstig van FSC®-bossen.
FSC-duurzame bossen hebben een bewezen staat van dienst in het planten van meer bomen dan ze kappen. Wanneer je het FSC®-logo ziet, kun je erop vertrouwen dat de gebruikte bomen op verantwoorde wijze zijn geoogst en vervangen om dieren en planten te beschermen. Deze accreditatie wordt ondersteund door het WWF, Greenpeace en de Woodland Trust.

Het karton dat we gebruiken is een van de meest recyclebare materialen. De cellulosevezels kunnen tot wel 6 keer worden hergebruikt.
Voor onze sachets en blisters streven we naar verantwoorde herbruikbare bronnen en we zetten onze productiepartners aan tot het ontwikkelen van nog duurzamere opties om onze producten met kwetsbare voedingsstoffen veilig te kunnen bewaren. Dit proces is nog gaande en we zijn vastbesloten om waar mogelijk verdere verbeteringen aan te brengen.