OVER VRUCHTBAARHEID

Het maakt niet uit in welke levensfase je bevindt, het is belangrijk om de feiten over vruchtbaarheid te kennen.

Iets meer dan een derde van de stellen wordt zwanger in de eerste maand dat ze het proberen, terwijl het voor anderen een veel langere weg kan zijn, waarbij factoren als leeftijd, algemene gezondheid en reproductieve gezondheid van invloed zijn op hoe lang het duurt. Ongeveer 1 op de 6 stellen kan problemen met vruchtbaarheid ondervinden.

De toenemende eisen van een moderne levensstijl hebben een aanzienlijke invloed op onze voedingsgezondheid. Stress, angst, slaapgebrek, diëten en slechte voeding hebben allemaal invloed op het vermogen van het lichaam om de voeding op te nemen die nodig is voor een optimale vruchtbaarheid. Veel koppels wachten ook langer wanneer ze proberen een baby te krijgen, wat ook een impact heeft op het vruchtbaarheidscijfer.

We zijn allemaal individuen en er is veel dat je kunt doen om je lichaam te ondersteunen. Het verbeteren van de voeding en levensstijl gedurende slechts drie maanden voordat je zwanger probeert te worden, kan zowel voor mannen als voor vrouwen al een positief effect hebben.

Proceive wordt aanbevolen door 95% van de gebruikers. Lees hier meer over de verschillende producten van Proceive.

PROCEIVE KINDERWENS

PROCEIVE® Vrouw

€29.95

PROCEIVE® Max Vrouw

€59.95

PROCEIVE® Man

€29.95

PROCEIVE® Max Man

€59.95

PROCEIVE® Vrouw & Man Duopak

€52.45

PROCEIVE® Omega 3

€24.95