VERZENDINGEN

Onze verzendingen worden via DHL verstuurd. Na aankoop ontvang je een track en trace code per email met de verwachte leverdatum. Heb je een vraag over de verzending via deze website? Dan kan je contact opnemen met logistiek partner E-Alfa B.V. via tel: 033-4556081 of info@alfaco.nl. Als je een vraag hebt over een Proceive product dat niet via deze website gekocht is, benader dan het verkooppunt rechtstreeks.

RETOURBELEID

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling van het product is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder (bv Post NL, DHL etc).

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@alfaco.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.