ONS VERHAAL

Wij bieden de meest functionele, uitgebreide en wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen voor mannen en vrouwen met een kinderwens en voor vrouwen tijdens de hele zwangerschap.

Vóór Proceive werd de markt van kinderwens- en zwangerschapsproducten gedomineerd door producten met ofwel een beetje van alles maar niet genoeg, ofwel zeer dure producten met een hoge sterkte en gericht op slechts een select aantal voedingsstoffen.

Wij wilden hier iets aan doen en na een aantal jaren van onderzoek en met gebruikmaking van klinische gegevens uit een groot aantal wetenschappelijke studies over belangrijke voedingsstoffen, hebben we een reeks zwangerschaps- en kinderwensproducten ontwikkeld die op maat gemaakte voedingsstoffen leveren in de optimale sterkte in de goed opneembare vormen.

Onze formuleringen zijn ontworpen om het lichaam te ondersteunen bij de toenemende eisen van een moderne levensstijl, zoals stress, slaapgebrek, slechte voeding en het krijgen van kinderen op latere leeftijd.

De producten van Proceive zijn sinds 2018 in Europa op de markt en al door vele tienduizenden vrouwen en mannen gebruikt. En meer dan 95% van deze gebruikers beveelt de Proceive producten aan. Nu zijn de producten van Proceive ook in Nederland verkrijgbaar.

Winnaar van vele awards

Onze belofte

Wanneer je zwanger probeert te worden of zwanger bent, is het belangrijk om een zuiver, gezond en evenwichtig dieet te volgen. Daarom geloven wij dat alleen de beste actieve voedingsstoffen in onze producten mogen zitten en niets anders. Daarom zal je in het Proceive-assortiment geen vulstoffen, bindmiddelen of conserveringsmiddelen vinden.

Vulstoffen worden vaak in tabletten aangetroffen om ze voller te maken, terwijl bindmiddel de lijm is die wordt gebruikt om een tablet bij elkaar te houden. Wij houden de dingen graag schoon en eenvoudig. Hierdoor kost het iets meer om te produceren (in vergelijking met andere merken), maar met Proceive ben je verzekerd van hoge kwaliteit, pure actieve voedingstoffen in elk product.

Onze kwaliteitsgarantie

Alle voedingsstoffen die in Proceive® formules worden gebruikt, zijn van de hoogste kwaliteit, zijn afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en kunnen volledig naar de bron worden getraceerd. Alle Proceive® producten worden in het Verenigd Koninkrijk gemaakt volgens de Good Manufacturing Practice (GMP; gecertificeerde productie) in een door de MHRA (onderdeel Ministerie van Gezondheidszorg in het VK) goedgekeurde fabriek.

Ontdek meer over Proceive

Onze formules

Onze experts

Onze awards

Onze reviews