FAQs

De Proceive producten zijn speciaal ontwikkeld voor stellen met een kinderwens en vrouwen tijdens de zwangerschap. Proceive is gebaseerd op basis van 600 wetenschappelijke studies en input van diverse experts.

Proceive® Kinderwens is een speciaal samengestelde reeks kinderwens voedingssupplementen voor mannen en vrouwen. Proceive® Kinderwens is ontwikkeld door fertiliteitexperts met ingrediënten waarvan de invloed op diverse parameters om zwanger te worden klinisch wetenschappelijk is aangetoond.

Proceive® Zwangerschap is een reeks op maat gemaakte voedingssupplementen voor vrouwen die ervoor willen zorgen dat zij zichzelf en hun baby tijdens de zwangerschap de beste voedingsondersteuning geven.

Proceive® biedt de meest uitgebreide ingrediënten, waaronder vitaminen, mineralen, aminozuren, CO-Q10 en Omega 3 DHA. Deze combinatie van voedingsstoffen bieden extra nutritionele ondersteuning op een moment dat het lichaam afhankelijk is van vele vitale voedingsstoffen. Proceive® bevat ook 400 mg foliumzuur in de best opneembare vorm L-methylfolaat-formaat, de hoeveelheid die wordt aanbevolen door de gezondheidsraad*.

*Alle vrouwen die zwanger willen worden of zwanger kunnen worden, worden geadviseerd een dagelijks supplement van 400 microgram (400µg/0,4mg) foliumzuur in te nemen; hogere doses zijn vereist voor degenen met een voorgeschiedenis van een neuraalbuisdefect of reeds bestaande diabetes mellitus.

Proceive® Kinderwens is voor zowel mannen als vrouwen die er zeker van willen zijn dat ze zichzelf de beste voedingsondersteuning geven wanneer ze proberen een baby te krijgen.

Proceive® Zwangerschap is bestemd voor vrouwen die er zeker van willen zijn dat zij zichzelf en hun baby tijdens de zwangerschap de beste voedingsondersteuning geven.

Proceive® Kinderwens moet worden gebruikt zodra u begint te proberen een baby te krijgen. Proceive® Kinderwens kan tot drie maanden voordat u probeert een baby te krijgen, worden ingenomen. Het is belangrijk om de voedingsvoorraden van het lichaam op te bouwen ter voorbereiding op het zwanger worden.

Bent u zwanger geworden? Ga dan verder met Proceive® Zwangerschap Trimester 1.

Proceive® Kinderwens bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn voor het zwanger worden, met de aanbevolen 400 gram foliumzuur in de best opneembare vorm van L-methylfolaat. Proceive® Zwangerschap bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn voor moeder en baby gedurende elk trimester, waaronder wederom de aanbevolen 400 gram foliumzuur in de vorm van L-methylfolaat. Voor extra voedingsvoordelen kan Proceive® Omega 3 worden ingenomen in combinatie met elk van de Proceive® Kinderwens- of Zwangerschapsproducten.

Ja. Alle Proceive® Kinderwens en Zwangerschapproducten zijn geschikt voor vegetariërs behalve Proceive® Omega 3. Dit bevat hoogwaardige visolie en is niet geschikt voor vegetariërs.

Het Proceive® assortiment is ook vrij van vulstoffen, bindmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De Proceive® formules bevatten een groot aantal ingrediënten in hoge doseringen. Het kost meer om Proceive® te produceren dan andere producten op de markt vanwege de uitgebreide formules die we hebben.

Ja. Proceive® kan helpen je lichaam voor te bereiden door waardevolle voedingsondersteuning voor het lichaam te bieden. Als je je toch zorgen maakt, raadpleeg dan uw huisarts.

Ja. Proceive® Kinderwens® kan je lichaam helpen zich voor te bereiden door waardevolle voedingsondersteuning voor het lichaam te bieden.

Proceive® Kinderwens- en Zwangerschapscapsules: Neem eenmaal daags twee capsules. Bij voorkeur ‘s ochtends op een volle maag innemen.

Proceive® Kinderwens Max sachets: Neem één zakje per dag met ongeveer 300 ml water of vruchtensap. Bij voorkeur ‘s ochtends op een volle maag innemen. Goed roeren en direct opdrinken. Voor een nog beter resultaat kan ook een shaker worden gebruikt.

Proceive® Omega 3 Capsules: Neem één keer per dag twee capsules. Bij voorkeur ‘s ochtends op een volle maag innemen.

Bewaar Proceive® op een koele, droge plaats, buiten het zicht en bereik van jonge kinderen.

Proceive® heeft geen bekende bijwerkingen als het volgens de gebruiksaanwijzing wordt ingenomen. De aanbevolen tabletinname niet overschrijden. In geval van overdosering raadpleeg onmiddellijk een arts.

Je kunt last krijgen van lichtere/ helderde urine dan normaal, dit is een gevolg van vitamine B2 (Riboflavine) en is niets om u zorgen over te maken.

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing van het product. De aanbevolen inname niet overschrijden. Evenals bij andere supplementen voor gebruik professioneel advies in te winnen als je onder medisch toezicht staat of aan voedselallergieën lijdt. Voedingssupplementen mogen niet in de plaats komen van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dit product bevat ijzer, dat bij overmatige inname schadelijk kan zijn voor jonge kinderen. Bewaren bij kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.

Proceive is momenteel online verkrijgbaar via de Proceive website en andere online aanbieders zoals Bol.com. In de toekomst ook beschikbaar bij de drogist.

Als je vraag hier niet is beantwoord, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden (maandag-vrijdag).

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij streven ernaar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden (maandag-vrijdag).

Proceive® wordt in het Nederland gedistribueerd door FEM self∙care BV.