Ervaringen

De producten krijgen zeer goede reviews in de landen waar ze worden verkocht. Gemiddeld scoren de Proceive producten 4.6 uit 5 gebaseerd op duizenden reviews. Ook kun je hieronder het persoonlijke verhaal lezen van enkele gebruikers.

SARAH & IVOR

Sarah Walsh, 39 jaar, en haar man Ivor, 41 jaar, vierden acht jaar geleden de geboorte van hun dochter Sadie. Na slechts een paar maanden op natuurlijke wijze zwanger te zijn geworden, gingen beiden ervan uit dat het geen probleem zou zijn om een broertje of zusje voor hun kleine dochter te krijgen.

“Niemand had het over supplementen toen we voor het eerst ouders wilden worden. Als dat wel zo was geweest, hadden we het zeker veel eerder geprobeerd.

Het koppel was zo vriendelijk om hun Proceive-verhaal te delen met de Daily Mail (krant in het VK).

KAREN & ALLAN

Karen en Allan O’Brien probeerden al bijna vijf jaar een baby te krijgen. Gedurende deze tijd ging het stel naar drie verschillende vruchtbaarheidsklinieken en helaas hadden de IVF-cycli geen succes.

Op aanraden van hun vruchtbaarheidsspecialist besloten ze Proceive te proberen. Een jaar later werd Karen zwanger en beviel ze van baby Erin.

Het koppel was zo vriendelijk om hun Proceive-verhaal te delen met de Daily Mail (krant in het VK).

KELLIE

Kellie Cantwell raakte in 2017 zwanger, maar haar vreugde sloeg al snel om in doodsangst toen bij haar zes-weken-scan bleek dat de baby langs het keizersnede-litteken groeide dat ze bij haar vorige bevallingen had overgehouden.

Kellie kreeg te horen dat ze haar zwangerschap zou moeten afbreken. Het proces duurde vier maanden, waardoor Kellie’s lichaam uitgeput raakte. Om haar lichaam te helpen herstellen van folaten, vitaminen en mineralen begon Kellie Proceive te nemen.

Slechts vier maanden later was ze weer zwanger en beviel ze in oktober 2018 van haar prachtige dochter Éabha.

Ze deelde haar Proceive-verhaal met de Metro (in het VK).