Ontmoet de experts2024-05-05T08:02:05+00:00

De Kennis Hub

De adviezen en informatie over vruchtbaarheid en zwangerschap zijn verwarrend, vermoeiend en soms niet erg behulpzaam. We hebben een uitgebreide bibliotheek met deskundig advies en veelgestelde vragen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de kennis krijgt die je nodig hebt van de juiste mensen. Hier is een selectie om je op weg te helpen.

Maak kennis met onze experts

Dr. Michelle Hone

“Proceive is een Iers merk dat gespecialiseerd is in ons dames (en heren!) in de preconceptie-, zwangerschaps- en postpartumfase van het leven. Het belangrijkste om te begrijpen over alle supplementen is dat ze niet allemaal gelijk zijn gemaakt, en kwaliteit echt belangrijk is. Ik adviseer alleen producten met de hoogste kwaliteitsingrediënten in de formulering van elk product, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je lichaam en toekomstige baby het allerbeste geeft.”

Dr. Michelle Hone – Voedingsdeskundige met PhD, oprichter van The Fit Clinic, met een speciale interesse in vrouwengezondheid.

Profielfoto Michell Hone
Profielfoto Roisin Loughlin

Dr. Roisin O’Loughlin

“Verandering in levensstijl zijn vaak de basis bij veel medische aandoeningen. Voor kinderwens, zwangerschap en na de geboorte is dit niet anders. De belangrijkheid van optimale vitaminesuppletie kan niet worden onderschat. We weten dat de voeding die een baby ontvangt tijdens de eerste 1000 dagen van het leven een enorm positieve invloed heeft op hoe ze zich ontwikkelen, groeien en leren. Kies daarvoor product dat precies aansluit bij de behoeftes van elk specifiek moment.

Dr. Roisin O’Loughlin – Huisarts, Oprichter Fertility HQ, met een speciale interesse in vrouwengezondheid.

Gaye Goodkin

Als voedingsdeskundige werkzaam op het gebied van vruchtbaarheid, begrijp ik het belang van het gebruik van voedingssupplementen ter ondersteuning van een kinderwens. Er zijn nu supplementen verkrijgbaar met essentiële voedingsstoffen met goed opneembare foliumzuur die cruciaal zijn voor een gezonde conceptie. Ik raad ten zeerste aan, aan alle vrouwen en mannen die overwegen om een kind te krijgen om een goed vruchtbaarheidssupplement te gebruiken.

Gaye Goodkin – Consultant voedingsdeskundige

profielfoto Gaye Godkin

Vraag het de experts

“Drie maanden voor de conceptie is dit een belangrijke periode voor zowel de ontwikkeling van sperma als eicellen. Sperma wordt elke 3 maanden vanaf nul gecreëerd, terwijl eicellen zich ontwikkelen van onrijpe follikels tot volwassen cellen die klaar zijn om een baby te maken in ongeveer 3 maanden. Deze cellen worden gedurende die 3 maanden blootgesteld aan alles wat je doet (eten, slapen, drinken, stress, roken). Dit geeft ons een uitstekende kans om de kwaliteit van het sperma en de eicel te optimaliseren gedurende deze tijd en heeft daardoor invloed op de gezondheid van je ongeboren kind.”

Dr. Roisin O’Loughlin

“Nee, de niveaus of metingen van het Anti-Mülleriaans Hormoon bij een vrouw zijn simpelweg een reactie op verschillende processen in de eierstokken en zijn niet statisch. Het geeft een ruwe indicatie van hoeveel eicellen aanwezig kunnen zijn. Dit is slechts een algemene indicator die wordt gebruikt om niveaus te bepalen voor mogelijke oogst als IVF wordt overwogen. Het belangrijkste om te onthouden is dat je slechts één eicel nodig hebt die van goede kwaliteit is en sterk genoeg om volledig te rijpen. De kwaliteit van de eicel is veel belangrijker.”

Dr. Roisin O’Loughlin

“Proceive® Women is een hoogwaardig supplement met 28 vitamines, mineralen en aminozuren, waaronder foliumzuur in de L-methylfolaat vorm, geformuleerd voor vrouwen jonger dan 35 jaar zonder bekende vruchtbaarheidsproblemen die zich voorbereiden op een zwangerschap en proberen zwanger te worden. Terwijl Proceive® Max Women een supplement met maximale sterkte is met 33 vitamines, mineralen en aminozuren, geformuleerd voor vrouwen van 35 jaar en ouder en/of (en het ‘of’ is belangrijk) vrouwen van elke leeftijd die langer dan 12 maanden proberen zwanger te worden. Proceive® Max Women bevat meer voedingsstoffen op een hoger niveau dan Proceive Women. Het is ook geschikt voor vrouwen die zich voorbereiden op IVF-behandeling.”

Expertartikelen

Lees enkele artikelen geschreven door onze experts.

Meer vragen?

We antwoorden van maandag t/m vrijdag zo snel mogelijk, meestal binnen 24 uur.

Bekijk onze privacy policy om te lezen hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Titel

Ga naar de bovenkant