Proceive® Expert – Dr. Roisin O’Loughlin

Bij Proceive streven we ernaar om de beste zorg en producten te bieden voor vruchtbaarheid en zwangerschap. Daarom zijn we verheugd om Dr. Roisin O’Loughlin als onze nieuwe expert te verwelkomen. Dr. O’Loughlin is een groot voorstander van het Proceive-assortiment en we zijn blij dat ze ons team komt versterken.

Dr. Roisin O’Loughlin heeft haar opleiding gevolgd aan de UCC Medical School en haar huisartsopleiding afgerond via het South West GP Training Scheme. Ze heeft een speciale interesse in vrouwengezondheid en dermatologie. In 2012 behaalde ze een masterdiploma in verloskunde en gynaecologie aan de UCC, waarna ze als huisarts ging werken. Ze is gespecialiseerd in vruchtbaarheid, preconceptiezorg, menopauze, goedaardige gynaecologie en anticonceptie. Daarnaast heeft ze het certificaat in ICGP en is ze lid van de British Menopause Society.

Ervaring

Dr. O’Loughlin heeft ook ruime ervaring met het plaatsen van LARC (Implanon, spiraaltje/IUD) en is medeoprichter van de Ierse start-up ‘The FertilityHQ’, een platform voor thuisfertiliteitstests en alles wat met vruchtbaarheid te maken heeft. In haar vrije tijd geniet Roisin van de natuur en reist ze graag naar tropische bestemmingen.

Dr. Roisin O’Loughlin zegt: “Veranderingen in levensstijl vormen vaak de basis voor veel medische aandoeningen. Dit geldt ook voor kinderwens, zwangerschap en de periode na de geboorte. Het belang van optimale vitaminesuppletie kan niet worden onderschat. We weten dat de voeding die een baby ontvangt tijdens de eerste 1000 dagen van het leven een enorme invloed heeft op hun ontwikkeling, groei en leervermogen. Kies daarom een product dat precies aansluit bij de behoeften van elk specifiek moment.”

Met haar brede achtergrond in vrouwengezondheid en vruchtbaarheid is Dr. O’Loughlin een waardevolle aanvulling op ons team. Haar uitgebreide opleiding, professionele erkenning en praktische ervaring maken haar een expert op haar gebied.

Ontdek meer over onze producten en hoe Dr. Roisin O’Loughlin ons helpt om de beste zorg te bieden voor jouw vruchtbaarheid en gezondheid.