Het verhaal van Sarah Ivor

Het verhaal van Sarah en haar man Ivor

Sarah, 39 jaar, en haar man Ivor, 41 jaar, waren verrast toen ze moeite hadden om zwanger te worden van hun tweede kindje. Dit was vooral opvallend omdat ze acht jaar geleden, na slechts enkele maanden proberen, natuurlijk zwanger raakten van hun eerste kind, Sadie.

Onzekerheid en druk

“We dachten altijd dat we zonder problemen een tweede kindje zouden krijgen. Het gebeurde echter niet, wat ons enorm verraste. We maakten ons zorgen over de timing en voelden ons schuldig. Daarnaast vroeg onze dochter, Sadie, bijna dagelijks om een broertje of zusje, wat extra druk op ons legde.”

Ze besloten IVF te proberen. Helaas mislukten de eerste twee pogingen, en de derde poging eindigde tragisch met een miskraam. Vervolgens kozen ze voor Proceive® Vrouw en Proceive® Man voor extra ondersteuning bij de preconceptiezorg. Uiteindelijk werden ze op natuurlijke wijze zwanger en verwelkomden nog een dochter, Ennis.

Hoop en veerkracht

Sarah en Ivor’s reis naar het ouderschap kende onverwachte wendingen en uitdagingen. Ondanks tegenslagen en hartzeer gaven ze nooit de hoop op. Dankzij de steun van Proceive® Vrouw en Proceive® Man vonden ze kracht en veerkracht tijdens hun vruchtbaarheidsreis. Hun verhaal is een inspiratie voor anderen die soortgelijke obstakels tegenkomen. Met hun prachtige dochter Ennis in hun armen zijn Sarah en Ivor dankbaar voor de liefde en vreugde die hun gezin compleet maken. Hun verhaal herinnert ons eraan dat er zelfs in de donkerste momenten altijd hoop is op een nieuw begin.