ONZE FORMULES

Veel supplementen zijn zowel voor een kinderwens als voor de zwangerschap en bevatten een beetje van alles maar niet voldoende om echt te kunnen helpen. Deze producten bevatten maar weinig voedingsstoffen en vaak in zeer lage hoeveelheden.

Dit was dan ook de basis voor de ontwikkeling van Proceive®.  Om echt de best mogelijke producten te ontwikkelen voor elke fase. Onze producten zijn ontwikkeld na meerdere jaren onderzoek samen met een team van voedingsdeskundigen en vruchtbaarheid specialisten. Hierdoor bevatten de Proceive producten uiteraard alle essentiële en belangrijke voedingsstoffen, maar ook in optimale en goed opneembare dosering voor moeder en baby, vegan, glutenvrij en zonder conservering, vul- en bindmiddelen.

Onze bijzondere formules bevatten een unieke mix van aminozuren, vitamines, mineralen en voedingsstoffen, en biedt precies wat het lichaam nodig heeft voor elk fase van de kinderwens tot elk trimester van de zwangerschap en daarna.

Proceive formules voor vrouwen met een Kinderwens ten opzichte van andere producten

Proceive formules voor mannen met een Kinderwens met elkaar vergeleken

Proceive formules voor de zwangerschap ten opzichte van andere producten

Proceive Omega 3 formule ten opzichte van andere producten

Onze formuleringen

Onze formuleringen bevatten een combinatie van foliumzuur (in de goed opneembare vorm L-Methylfolaat), vitamines, mineralen, aminozuren, CO-Q10 & Omega 3 DHA.