OVER VRUCHTBAARHEID

Wist je dat het minstens 12 maanden kost om een baby te maken? De drie maanden voorafgaand aan de conceptie zijn een cruciale periode in de levenscyclus van zowel het vrouwelijke eitje als het mannelijke sperma.

Het vrouwelijk eitje of eicel groeit gedurende 3 maanden vanuit een kleine, onrijpe follikel tot een groot, volwassen eicel dat klaar is voor conceptie. Terwijl sperma vanaf nul wordt aangemaakt en 100 dagen duurt om te ontwikkelen tot een volwaardige spermacel.

Het interessante is dat voeding een sleutelrol speelt in dit proces voor zowel mannen als vrouwen. Het verbeteren van voeding en levensstijl gedurende deze 3 maanden voorafgaand aan de conceptie kan invloed hebben op vruchtbaarheidsresultaten voor zowel mannen als vrouwen.

We moeten zwangerschap gaan beschouwen als een proces van 12 maanden dat de maanden voorafgaand aan de conceptie omvat, wanneer de cellen die uiteindelijk jullie baby wordt, worden gecreëerd. Een goede manier om deze periode te beschouwen is als “Trimester nul”.

Proceive wordt aanbevolen door 95% van de gebruikers. Lees hier meer over de verschillende producten van Proceive.

PROCEIVE KINDERWENS

PROCEIVE® Vrouw

€29.95

PROCEIVE® Max Vrouw

€59.95

PROCEIVE® Man

€29.95

PROCEIVE® Max Man

€59.95

PROCEIVE® Vrouw & Man Duopak

€52.45

PROCEIVE® Omega 3

€24.95